Regii timpului, Laura Nureldin

Se pare că Laura Nureldin a avut o idee ingenioasă pentru acest roman- aproape că a schimbat istoria unei perioade despre care oricum știm puțin, sau și ceea ce știm este pus sub semnul îndoielii.

Nimic nu e imposibil!…sau e?… oricum ar fi, e o adevărată plăcere să citești povestea, imaginată de scriitoare, într-o seară după vizionarea unui film, după cum ea însăși declară.

Se citește foarte ușor, dacă-ți pui mintea, într-o după-amiază liniștită, o dai gata! La mine a durat, mai mult, vreo trei seri, din cauza prostului management al timpului. Si că tot vorbim de timp, ei bine, povestea Morei și a lui Xerxex ,din îndepărtata Persie, este strict legată de timp și inovație. La 2500 de ani depărtare care îi apropie pe protagoniștii romanului….. hei , ce exprimare e asta?! Depărtarea care apropie?…hmmmm…v-aș spune, dar  v-aș ruina una dintre surprizele, pe care Laura Nureldin le-a pregătit.

Cu siguranță,  veți descoperi în personajul Alex, un fel de gral a fizicii moderne, care prin apăsări repetate de butoane, l-ar face până și pe Einstein să plângă de emoție. Bineînțeles, într-o perspectivă amuzantă dar și alertă a acțiunii, veți avea câteva ore de relaxare și evadare într-o lume fantastică, în care veți întâlni situații ale căror deznodăminte vă vor surprinde.

 

Mie mi-a plăcut, m-a amuzat, m-a deconectat, m-a relaxat și chiar m-a făcut să visez frumos. A fost o încântare să găsesc o așa poveste,  relaxantă, cu un final absolut nemaipomenit. Ultima pagină m-a dat gata și mi-a întărit credința conform căreia magia și fantasticul sunt necesare în gândurile fiecărui muritor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s