În ape adânci, Paula Hawkins

Am cumpărat cu încântare, În ape adânci de Paula Hawkins. După ce am citit Fata din tren ,care mi-a ridicat interesul încă de la prima pagină, am fost tare bucuroasă să găsesc pe tarabele online cea mai recentă apariție a autoarei.

În câteva cuvinte, admit că acest roman este unul captivant, interesant și te ține cu sufletul la gură până la ultimul rând, as in, până la ultimul rând! Așadar, dacă faci parte din categoria celor fără de răbdare și-ți place să începi cu ultima pagină( nu râdeți, uneori curiozitatea este atât de mare), ei bine, îți vei strica singur plăcerea de a încerca să descoperi criminalul.

Căci, despre un criminal, neașteptat, este vorba în această carte.

Mărturisesc că am descoperit de una singură vreo două mistere, dar nefiind singure, m-am bucurat la final să aflu că totuși mi-a lipsit ceva din puzzle-ul aranjat de imaginația mea.

Este o carte taman’ bună de citit în concediu, pentru că deși te ține cu sufletul la gură și tratează un subiect nu chiar de concediu, totuși este relaxantă și îți oferă posibilitatea să cunoști mai multe personaje prin prisma propriilor lor gânduri, sentimente și planuri. Asta, pentru că romanul este structurat pe capitole scurte prin care se dezvoltă perspectiva fiecărui personaj. Rareori un așa roman care să te lase să intri în gândurile fiecărui personaj.

Primele capitole, te pot ameți un pic, dar sunt menite să te arunce, de la un moment dat încolo, în hăsișul evenimentelor.

Asupra întregii povești planează suspiciuni de vrăjitorie, un ochi de apă care atrage femei de toate vârstele spre sinucidere, legături de familie rupte în copilărie, amantlâcuri nebănuite, agresivitate, compasiune și un pic despre efectele pe care body-shaming le are asupra psihicului unei persoane( adică pentru cei care nu le prea au cu engleza, ci doar cu italiana, cum ar fi mama, să zicem…  🙂 body-shaming înseamnă să umilești o persoană, în funcție de aspectul său fizic)-ntz,ntz,ntz

Vă doresc lectură plăcută și vă aștept să discutăm mai jos, în comentarii!

Un comentariu

 1. Iuliana Cazan

  Și mie mi-a super plauct cartea. Cred că merită citită. Sunt tare curioasă de ce ne anume ne va mai pregăti Paula pentru viitor. Îmi plac cărțile ei polițiste. Ai ceva recomandări de astfel de cărți?
  Sau poate chiar și un top 5 cu cărțile tale preferate?
  Mi-ar face plăcere să citesc cărțile care ti-au plăcut si ție!
  Uite aici gândurile mele despre ,,În ape adânci”
  https://glasulliteraturii.wordpress.com/2017/07/27/in-ape-adanci-de-paula-hawkins/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s