Dona Juana, Lorena Lupu

O carte doar pentru cei care tolerează limbajul colorat. O poveste care intrigă și care este scrisă foarte bine. Mie mi-a plăcut chiar dacă nu sunt, neapărat, un fan al literaturii erotice, o tolerez, dar doar dacă este bine scrisă, ori acest roman  chiar este scris într-un stil care atrage și te ține curios până la final.

Este vorba de o actriță în travesti, care seara joacă rolul unui bărbat, iar ziua este o bisexuală pasională.  Momentul în care clubul  Bizzare urmează să se închidă, Dona Juana, personajul principal face din salvarea acestui club principalul scop. Povestea este simplă, dar implicațiile evenimentele, trăirile, sentimentele care sunt exprimate prin diferitele decizii pe care Dona Juana le ia, fac din acest roman, unul perfect pentru a-l face  cadou prietenelor care gustă un personaj feminin cu nuanțe puternic androgine, puternic până în măduva oaselor, hotărât în propriile decizii, care-și urmează rațiunea mai degrabă decât inima.

Deși cu un limbaj de ” cartier” plin cu aluzii sexuale, cuvinte obscene, acest roman spune povestea unei femei care joacă constant, în piesa de teatru a propriei vieți, multe roluri care se întrepătrund și formează un personaj excelent conturat, de Lorena Lupu( ea însăși un om cu multe roluri, actor, jurnalist, traducător, scriitor).

Recent, am văzut-o pe autoare într-un clip la emisiunea iUmor și m-a distrat copios, și mi s-a părut că se potrivește foarte bine cu romanul pe care l-a scris. Cred că scriitorul din spatele rândurilor este același om din spatele sticlei…sau poate este doar o iluzie creată cu măiestrie de Lorena Lupu…

Vă las linkul mai jos…

Lorena Lupu la iUmor

Citește și spune-ți părerea mai jos!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s